Jedel je tablico, da se izogne ​​policijskim aretacijam – #WTFV sredo

[ware_item id=33][/ware_item]

človek poje ipad


Običajno ko zaužijete tableto, je to v medicinske namene. Potem se počutite bolje.

Toda za en moški v Sankt Peterburgu v Rusiji je jedel tablico pomenil zatiranje nečesa večjega od računalniške raznolikosti. In precej kmalu zatem je bil mrtev kot PepperPad.

S policijo na njegovih vratih se je moški soočil s smrtno odločitvijo. Lahko bi dovolil, da ga policija aretira. Ali pa bi lahko ukrepal. Žal je bilo dejanje, ki ga je izbral, nekoliko hudo: pojedel je njegov tablični računalnik - zaslon, vezja in vse. (Opomba: Sputnik News veselo poroča: "Ni znano, ali je bila smrtonosna naprava Android ali Apple.")

Kako je na Zemlji prišlo do tega?

Policijsko poročilo

Vse se je začelo okoli 17. ure eno tiho nedeljo v juniju, poroča Moscow Times. Sosedje so slišali, kako je moški vrgel velike predmete skozi okno svojega stanovanja v Parnasu na severu Sankt Peterburga, vključno z lastnim pohištvom.

Ruska policija je bila kmalu na prizorišču.

"V stanovanju so našli 41-letnega brezposelnega moškega, ki se je ob prijetju, ki ga je policija prijela, uprl aretaciji, po kateri se je še naprej neprimerno vedel," je dejal policijski izjavi.

Po prihodu policije je moški - ki še ni imenovan - začel jesti napravo.

Iz poročila ni razvidno, kaj je človeku povzročilo največ škode - uživanje tablete ali intervencije policije. Poročilo se nadaljuje:

Časnik na kraju dogodka je ustavil akcijo (jedel tableto), med katero je bil telesno poškodovan ... Časnik je takoj poklical reševalne službe. Moški je izgubil zavest in umrl pred prihodom zdravnikov.

Kako daleč bi šli?

Zdaj poteka preiskava, kaj se je v resnici zgodilo.

Mogoče je bil duševno bolan. Mogoče res ni hotel aretirati. Ali - špekulira tu - morda je bil zasebni državljan, ki ni želel, da policija dostopa do tistega, kar je bilo na njegovem tabličnem računalniku - tako strastno, da je bil pripravljen umreti, da bi zaščitil svojo zasebnost.

To ni postopek, ki ga pri ExpressVPN-u kdaj priporočamo, naše misli pa segajo do njegovih prijateljev in družine.

Če pa je ta moški res pojedel tablico, da bi zaščitil svojo digitalno zasebnost, nam to daje nekaj hrane za razmislek. Kako daleč bi šli, da bi zaščitili svojo zasebnost?

Prebrali ste #WTFV sredo, naš tedenski posnetek bizarnih zgodb, povezanih z vašo digitalno zasebnostjo. Če poznate nekoga, za katerega bi bila ta zgodba okusna, zakaj je ne bi delili?

#WTF sreda podjetja ExpressVPN vam prinaša čudne, šokantne in grozljive zgodbe o zasebnosti podatkov - potegnjene naravnost iz novic. Mislite, da je vaša zasebnost? Še enkrat razmisli. Počutili se boste nelagodno. Ogorčeni boste. Mislili boste, "WTF ?!"

Všeč vam je ta objava? Sovražiti? Več grozljivih zgodb o vdoru v vašo zasebnost preberite v našem arhivu #WTFV sredo.

Jedel je tablico, da se izogne ​​policijskim aretacijam - #WTFV sredo
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.