Last minute zasebnost navdihnjena božična darila, ki jih lahko kupite na bencinski črpalki

Popolna lastna božična darila za zasebnost.

Ali vam zmanjkuje časa, da bi ta posebni nekdo dobil božično darilo? Brez skrbi, ExpressVPN ima hrbet. Tu je 5 popolnih daril, ki se zavedajo zasebnosti, ki jih lahko prevzamete na bencinski črpalki.

Last minute X-mas darila

1. Časopisi

Zasebnost ni omejena na spletno dejavnost – tako kot marsikaj se začne tudi doma. Zakaj torej ne bi poklonili časopisa? Srečni sprejemnik ga lahko uporabi za pokrivanje svojih oken. Časopisi so odlične, ikonične in biološko razgradljive zavese. Govorili bodo o soseščini.

Last minute ideje za božična darila

2. Aluminijasta folija

Da ne bi pokrivali glave! To bi bilo neumno. Ne, to je za pokrivanje njihovega telefona. Kot nalašč za vse, ki nočejo, da bi se njihov telefon med božičem lahko spremljal ali celo poklical. Telefon zavijte v aluminijasto folijo in zdravo! Noben signal ne more priti ali izstopiti. Deluje podobno kot dvigalo, vendar manjše in vam ne bo pomagalo po stopnicah.

Ideje za darila v zadnjem trenutku

3. Nekaj ​​nalepk

Če nalepko postavite nad spletno kamero, bo vsak heker preprečil, da bi jo uporabil kot video vohunsko orodje. Seveda, post-it opombe bodo. Toda zakaj ne bi bili ustvarjalni? Roza enoroga za očeta? Ali Snoop Dogg za Gran. Da, obstaja takšna stvar, kot so nalepke Snoop Dogg. Očitno.

Last minute ideje za božična darila

4. Lak za nohte

Kaj? Lak za nohte? Tako je. Uporabite ga za barvanje vijakov na prenosnem računalniku, nato pa fotografirajte vzorec. Nihče ne more priti v napravo, ne da bi pokvaril ves tisti lepi lak za nohte. Pridobite si nekaj dodatnega bleščečega laka, saj bo to vzorec težje ponovljiv. In tudi, da bo videti čudovito.

Kupite ExpressVPN iz telefona!

5. Naročnina na ExpressVPN

Lepota tega je, da vam ni treba iti na bencinsko črpalko, da bi jo kupili. Naročnino ExpressVPN lahko prejmete takoj, v napravi to berete naprej! Čudovito, kajne? VPN je izjemno darilo za vsakogar, še posebej za varovanje zasebnosti.

Šifrirano šifriranje ExpressVPN ne ščiti samo spletnih brskalnikov, ampak tudi e-poštna sporočila, skype pogovore, spletno bančništvo in vse ostalo v spletu – doma, v pisarni, v kavarni ali po svetu.

Vesel božič s strani ExpressVPN!

Upajmo, da vas bodo ti zgornji darilni nasveti rešili iz marmelade. Toda karkoli boste na koncu kupili, le poskrbite za spektakularen božič. In ne pozabite jesti in piti preveč.

Hvala za branje skozi vse leto, upam, da se kmalu vidimo.

Najhitrejši VPN na svetu

Last minute zasebnost navdihnjena božična darila, ki jih lahko kupite na bencinski črpalki
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.