Podatki o distopiji: Kako me je ponudnik internetnih storitev dobil na črni seznam iz sanjske šole

Ali bi lahko zgodovina iskanja vplivala na vašo izobrazbo?

V nadaljevanju je del fiktivne serije, ki obravnava nevarnosti zlorabe zasebnosti v internetu. ExpressVPN seže v temno, a zelo realno prihodnost, kjer ponudniki internetnih storitev rutinsko prodajajo vaše zasebne podatke najvišjemu ponudniku.

Nellie je strmela v dva skoraj enaka zavojčka na svoji mizi in ugotovila, da se znoji - to je bila težka odločitev.

V petek, 18.12.2020, je bilo ob 16.30. Le dva tedna do roka za prijavo. Čas je, da nadaljujemo poveljniško verigo.

Nellie je stopila do velikih vrat v kotu, tistega, ki je dejala: "Jacqueline Garmin, izredna dekanica za dodiplomski sprejem na Univerzi Georgetown." Potrkala je dvakrat.

"Vstopi!"

"Zdravo, Dean Garmin, upam, da ni slab čas ..."

Dean Garmin se je zasukal. "Hej Nellie; kaj se dogaja? "Iz njenega glasu je bilo jasno, da je pravzaprav slabo vreme.

"Danes sem na dveh vlogah in kolikor lahko povem, sta oba finalna okrogla gradiva."

Dean Garmin je zrl v paketke v Nellieni roki. »Naj si ogledam.« Nellie jih je postavila na dekanovo mizo: Omar Shafi iz srednje šole Hoboken in Justin Yang iz akademije Sacramento.

"Oba sta predsednika študentskega sveta," je nadaljevala Nellie, ko je Dean Garmin skrbno prelistaval vsak dokument. "Oba sta zelo navdušena za bližnjevzhodne študije, in nenavadno sta oba fagota."

Dean Garmin se je zasmilil, še vedno drseč. "Ni smiselnih odstopanj?"

Nellie je oklevala. "No, Omarina družina je iz Jordanije, Justin pa tretje generacije Kitajcev ..." Dean Garmin jo je zaskrbljeno razrezal. Priznanje 101 ni diskriminatorno glede na raso ali nacionalno poreklo. "Nisem mislila, da bi smeli ..." je rekla Nellie. "V redu je," je rekel Dean Garmin, ko je nadaljevala z branjem.

Soba je bila nekaj sekund tišina, razen za pometanje papirja. Oči Deana Garmina se zdijo, da se gibljejo neodvisno, kot kameleon, eno oko na vsako aplikacijo.

"Tukaj gremo," je končno rekla in pokazala na zadnjo stran paketa na levi strani. "Omar je označen. Poročilo njegovega ponudnika internetnih storitev pravi, da je brskal po več spletnih mestih o ... "džihadu"..

"Ja, to sem videla," je rekla Nellie. "Toda on je potencialni študij na Bližnjem vzhodu, ali ni smiselno, da bi raziskoval raziskavo o islamu?"

Dean Garmin je težko vzdihnil. "Glej, ne pravim, da je terorist ali kaj podobnega. Verjetno je super otrok in tukaj je več kot verjetno zelo dober. Toda Justinovi spletni posnetki so čisti. "Še ena dolga pavza. "S kom bi raje hodili na fakulteto?"

Nellie je prikimala. "Mislim, da je potem Justin."

"Vem, da je to težaven proces," je dejal Gar Garmin in začutil razočaranje v Nelliejevem glasu. "Ampak verjemite mi, bilo je precej težje, preden smo začeli kupovati ta poročila o ponudniku internetnih storitev. Ti algoritmi ciljanja na ključne besede nam lahko pomagajo pri težkem dvigovanju, zlasti v času krčenja. Dean Garmin je pogledal na uro. "Ko že govorimo o ..."

"Prav," je rekla Nellie in zagrabila obe poročili. "Hvala, Dean Garmin."

"Kadar koli. Oh, še ena stvar, Nellie. "

Nellie se je ustavila na vratih.

"Ko pripravljate Omarjevo pismo o zavrnitvi, vam ni treba omenjati, da vemo o džihadu. Ravno običajna rigamarola "letos smo prejeli toliko neverjetnih aplikacij". Ne želimo, da ljudje mislijo, da vohunijo za študenti. "

"Seveda," je rekla Nellie. Kakšen smešen pojem.

Ne zaupajte svojemu ponudniku internetnih storitev v spletno zgodovino. Uporabite VPN in jim nikoli ne dovolite, da bi ga imeli na prvem mestu. ExpressVPN šifrira vaš promet in skrije svoj cilj od svojega ponudnika internetnih storitev, ki jim ne daje ničesar, da bi vas izsiljevali pri ne tako oddaljenih distopijah, kot so te.

Podatki o distopiji: Kako me je ponudnik internetnih storitev dobil na črni seznam iz sanjske šole
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.