Osvojite 12 mesecev ExpressVPN samo s tvitom GIF!

Nad logotipom ExpressVPN je oznaka hashtag, ikona datoteke gif in znak enakosti.

Letos praznujemo nacionalni mesec zavedanja o kibernetski varnosti (NCSAM) in evropski mesec kibernetske varnosti s podelitvijo tri 12-mesečne naročnine na ExpressVPN!

Z napakami, puščanjem in kršitvami, ki se zdi, da se dogajajo vsak teden, bi bil zdaj odličen čas za pregled vaše spletne zasebnosti in varnosti. Od brskalnikov do e-poštnih sporočil do aplikacij za sporočila se prepričajte, da uporabljate najboljša orodja za zaščito, ko ste v spletu.

Če želite še dodatno povečati zasebnost in varnost, se prijavite v naš natečaj in si lahko brezplačno privoščite enoletni ExpressVPN!

Kako se prijaviti na tekmovanje

Če se želite udeležiti natečaja, preprosto označite GIF, za katerega menite, da najbolje predstavlja kibernetsko varnost s hashtagom #cybersecurityinonegif in @ExpressVPN torej vidimo vaš vnos! To je to! To je lahko GIF s strani, kot je GIPHY, ali celo GIF vašega lastnega ustvarjanja ...

Vnesite svoje tweete že prej 17. oktober, 23.00. UTC z najboljšim številom všečkov in RT-jev pa bomo podelili 12 mesecev ExpressVPN. Ni važno, kako dobite te všečke in RT-je, čeprav vam bomo sodili, če uporabljate bote… samo recite “!

Pravila:

  1. Vnosi v Twitterju morajo vsebovati hashtag #cybersecurityinonegif in omeniti @ExpressVPN.
  2. Vaš račun mora slediti @ExpressVPN.
  3. Dovoljeno je več vnosov.
  4. Natečaj je na voljo vsem in vsem (ob upoštevanju vseh veljavnih nacionalnih ali lokalnih zakonov in drugih predpisov).
  5. ExpressVPN bo zmagovalce obvestil, ko se bo tekmovanje končalo prek neposrednih sporočil na Twitterju. Če se zmagovalec ne odzove sedem dni po obvestilu, bo ExpressVPN nagrado podelil naslednjem tekmovalcu.
  6. ExpressVPN si pridržuje pravico do dokončne odločitve v primeru sporov.

Navdušeni smo nad tem, kaj si omislili - vso srečo! ��

Osvojite 12 mesecev ExpressVPN samo s tvitom GIF!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.