Osvojite usmerjevalnik, pripravljen za VPN, v tem mesecu ozaveščanja o kibernetski varnosti!

Osvojite brezplačni usmerjevalnik za NCSAM!

Tega tekmovanja je konec. Tu lahko dobite popust ExpressVPN.

Letos praznujemo nacionalni mesec zavedanja o kibernetski varnosti (NCSAM) in evropski mesec kibernetske varnosti s podelitvijo ŠTIRJE usmerjevalniki s 30 dnevi brezplačnega ExpressVPN da zaščitite vse svoje domače naprave na Wi-Fi!

Kot smo že omenili v svojem prejšnjem tednu, je NCSAM na sporedu, letos pa se želimo osredotočiti na pereč problem - Internet stvari (IoT).

Z več kot 20 milijardami naprav IoT, ki jih napovedujejo do leta 2020, in vse večjo pogostost napadov kibernetske varnosti na svetovni ravni na nezavarovanih napravah, kot je IoT, je le vprašanje časa, kdaj bo vaš hladilnik ali ribiški rezervoar postal vstopna točka za snoop in hekerje, ki ne želijo nič drugega kot izkoristijo njihove slabosti in ogrožajo svojo varnost in zasebnost.

Glavni temeljni varnostni ukrep je, da zaščitite svoje naprave IoT doma pred takšnimi drsalkami z usmerjevalnikom, pripravljenim na VPN. Z zaščitnim omrežjem VPN, ki vas ščiti na ravni usmerjevalnika, bodo omrežne aktivnosti vseh vaših naprav, vključno z IoT, šifrirane in zaščitene pred ponorom, IP-maskiranje pa pomaga zmanjšati tveganje, da boste napadli hekerji. Da ne omenjam vseh drugih načinov, kako je VPN lahko uporaben.

Če želite NCSAM proslaviti na boljši način kot darilo zasebnosti v obliki štirih usmerjevalnikov, pripravljenih na VPN!

Kako osvojiti brezplačni usmerjevalnik VPN!

Če želite sodelovati na natečaju, želimo na Twitterju ali Facebooku slišati, kar mislite, da bi bila dobra zgodba o grozljivkah IoT. Vas je vlomilec prisilil, da ste pametna vrata odklenili s prepoznavanjem obraza? Ali pralni stroj po naključnem pranju vašega najljubšega volnenega puloverja v 100-stopinjski vodi? Želimo vedeti!

Označite nas in nam na Twitterju sporočite svojo #IoThorrorstory ali komentirajte objavo na Facebooku in lahko boste na routerju osvojili en mesec brezplačnega ExpressVPN-a!

Všeč mi je in spremljaj nas na Facebooku ali Twitterju, prej se prijavi na #IoThorrorstory Nedelja, 22. oktober 23:59 UTC, izbrali bomo štiri zmagovalce na podlagi naslednjih meril (en zmagovalec na kategorijo):

  1. Večina RT-jev na Twitterju
  2. Najbolj všeč komentar na Facebooku
  3. Najbolj plašna zgodba (Twitter ali Facebook)
  4. Najbolj smešna zgodba (Twitter ali Facebook)

Pravila:

  • Na Facebooku naj bodo komentarji na to objavo.
  • V Twitter objave morata biti oznaki #IoThorrorstory in @ExpressVPN.
  • Dovoljeno je več vnosov.
  • Natečaj je na voljo vsem in vsem (ob upoštevanju vseh veljavnih nacionalnih ali lokalnih zakonov in drugih predpisov).
  • ExpressVPN bo zmagovalce obvestil, ko se bo tekmovanje končalo prek Facebook sporočil ali neposrednih Twitter sporočil. Če se zmagovalec ne odzove sedem dni po obvestilu, bo ExpressVPN usmerjevalnik dal naslednjem tekaču.
  • Zmagovalec je odgovoren za kritje vseh uvoznih davkov in dajatev na usmerjevalniku.

Navdušeni smo nad tem, kaj si omislili! In poskrbite, da boste na naših Facebookih in Twitterju spremljali več nasvetov o izogibanju lastni zgodbi o grozljivkah IoT.

Osvojite usmerjevalnik, pripravljen za VPN, v tem mesecu ozaveščanja o kibernetski varnosti!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.