Cum un router VPN vă protejează întreaga familie de urmărirea internetului

protejați routerul de acasă vpn

Săptămâna aceasta, Camera Reprezentanților din SUA a urmat Senatul la votare pentru a retrage regulile FCC care anterior au interzis furnizorilor de servicii de internet (ISP-uri) să vândă datele dvs. de navigare.

Odată ce președintele Trump își dă semnătura, ISP-uri precum Verizon, AT&T și Comcast vor putea să-ți cumpere istoricul internetului.

Acest ultim atac asupra dreptului americanilor la confidențialitate lasă consumatorilor să nu aleagă decât să găsească propriile lor modalități de a-și proteja datele. După cum au subliniat mulți, VPN-urile sunt acum mai necesare ca niciodată. Cu toate acestea, majoritatea serviciilor VPN oferă aplicații doar pentru dispozitive specifice, cum ar fi desktop-uri sau smartphone-uri. Utilizarea unui VPN pe computer și telefon este un început excelent pentru a vă proteja confidențialitatea, dar probabil doriți să protejați și alte dispozitive inteligente și gadgeturi IoT (gândiți Amazon Echo, Apple TV și Google Home).

Există o modalitate de a lupta înapoi și nu implică așteptarea în așteptare timp de 30 de minute pentru a vorbi cu un asistent al Congresului.

Dacă doriți să criptați activitatea online pe toate dispozitivele familiei dvs., configurați un router VPN. Un router VPN criptează traficul de internet la sursă în mod implicit – nu va trebui să vă amintiți să porniți VPN-ul de fiecare dată când porniți un dispozitiv.

Casă inteligentă, date mari

În zilele noastre totul are funcționalitate online. Frigiderele pot oferi rapoarte meteo, televizoarele pot descărca aplicații, iar Amazon Echo și Google Home servesc ca asistenți personali pentru întreaga familie.

  Raport: aplicațiile Stalkerware nu sunt responsabile pentru încălcarea drepturilor de confidențialitate

Dar aceste dispozitive inteligente dețin un tezaur de informații pentru agenții de publicitate, inclusiv date despre calendarul dvs., tiparele de consum și preferințele media.

Cum VPN-urile previn înregistrarea datelor ISP

De fiecare dată când vă conectați la internet prin intermediul ISP, primiți o adresă IP care spune serverelor de găzduire web unde să trimiteți informații. ISP-ul dvs. poate urmări și înregistra ceea ce merge la adresa dvs. IP, adică vă pot vedea întregul istoric de navigare.

Noua hotărâre privind datele de internet permite ISP-urilor să vândă ta navigarea datelor. Tot mai scump este că ISP-urile pot urmări oricine conectat la rețeaua de domiciliu, cum ar fi copiii, prietenii și vecinii care se ocupă de internet.

Spionând pe traficul dvs. de internet, ISP vă poate vinde datele de navigare legate de:

  • Site-urile web pe care fiul tău le folosește pentru a-și face temele
  • Site-urile din stațiunile de schi pe care le-ați luat în considerare pentru vacanță
  • Pagini web pe care le-ați vizitat despre o stare de sănătate pe care o păstrați în mod discret

De ce ar trebui ca marile corporații să poată vinde jurnalele de internet? Răspunsul este simplu: Nu ar trebui.

VPN-urile sunt o soluție polivalentă. Nu numai că vă pot direcționa traficul pe internet printr-un server criptat separat care împiedică ISP-ul dvs. să vă monitorizeze activitatea online, dar vă oferă și o nouă adresă IP. Astfel, orice faci pe internet nu este asociat cu adresa IP pe care ți-o oferă ISP-ul tău.

Un router VPN este cea mai bună modalitate de a beneficia de protecție VPN fiecare dispozitiv conectat la rețea din casa ta. Dacă frigiderul, Samsung Smart TV și computerul se conectează la routerul dvs. VPN, atunci se vor conecta mereu la internet prin VPN.

  Introducerea ghidului final pentru VPN pentru Canada

Dacă ISP-ul dvs. nu vă poate înregistra datele, nu au nimic de vândut.

Simplificarea tehnologiei: Cum să obțineți un router VPN

De obicei, configurarea unui VPN pe un router este un proces oarecum confuz care necesită să configurați manual routerul cu adrese de server și fișiere VPN.

ExpressVPN s-a descurcat cu dificultatea prin introducerea aplicației ExpressVPN pentru routere.

Aplicația ExpressVPN pentru routere rulează pe o varietate de modele Linksys și oferă o interfață curată pentru selectarea locației VPN perfecte. Este conceput pentru a fi ușor de utilizat pentru toată lumea. Abandonarea nu este nici o problemă: ExpressVPN pentru routere se va reconecta automat atunci când o conexiune se va opri.

Interfață de router vpnAlegeți locații VPN în aplicația ExpressVPN pentru routere este ușor.

Mai multe informații despre aplicația ExpressVPN pentru routere pot fi găsite aici.

Luptând înapoi o casă la un moment dat

Datele dvs. sunt proprietatea dvs. Companiile mari nu ar trebui să li se permită să vă scoate la licitație confidențialitatea. Protejați-vă internetul de acasă cu un router VPN și nu oferiți ISP-urilor nimic de vândut.

Ce părere aveți despre starea de confidențialitate a internetului în America? Partajează în secțiunea de comentarii de mai jos!

Cum un router VPN vă protejează întreaga familie de urmărirea internetului
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.