Utilizați un VPN și economisiți până la 50% la închirieri de mașini. Într-adevăr!

Un cap fericit dă degetele mari pe o fereastră a mașinii.

Pasager regulat? De asemenea, puteți utiliza ExpressVPN pentru a găsi bilete de avion mai ieftine!

Când rezervă mașini online, unele companii de închiriere de mașini și site-uri de comparare a prețurilor fac ceea ce economiștii numesc „discriminare de preț” în funcție de locația dvs. Discriminarea prețurilor înseamnă practic oferirea de prețuri diferite pentru utilizatori din diferite țări pentru a maximiza veniturile.

Deoarece majoritatea clienților caută de obicei doar prețuri în țara de reședință, aceștia pot fi ușor exploatați. De exemplu, persoanele din țările în care proprietatea mașinii este un lux ar putea fi dispuși să plătească un preț mai mare pentru închirierea lor decât cineva care vede o mașină ca o necesitate de bază.

Din fericire, vă facilităm trecerea rapidă între diferite locații și externalizați companiile de închiriere găsind cele mai bune prețuri online.

Cum să găsiți cele mai mici tarife posibile

Evitarea tarifelor scumpe și găsirea celui mai ieftin preț posibil de închiriere este ușor dacă știi cum să faci acest lucru.

Kilometrajul dvs. poate varia atunci când utilizați acest truc special, dar, pentru experimentare, să presupunem că căutăm mașini de închiriat în Los Angeles, Viena și Melbourne. Să presupunem, de asemenea, că datele pe care dorim să le închiriem sunt cu șapte zile înainte și după 1 decembrie 2015.

Iată ce am făcut:

 • Ne-am conectat la serverele ExpressVPN în șapte locații diferite.
 • Am navigat câteva site-uri de închiriere auto, cum ar fi Rentalcars, Sixt și Hertz, cu Google Chrome în modul incognito.
 • Am închis și redeschis Chrome după fiecare vizită, ștergând toate cookie-urile din proces.
  Edward Snowden acceptă stagiul ExpressVPN

Mai jos sunt prețurile pe care le-am găsit. (Rețineți că toate prețurile sunt afișate în USD.)

LAX-închiriere auto-test

Concluzie: Americanii obțin în mod clar cele mai ieftine oferte pentru închirieri de mașini în Los Angeles. Conectați-vă la oricare dintre serverele noastre din SUA și vedeți-vă singuri!

Viena - închirieri auto-test

Concluzie: Compararea prețurilor cu diferite IP-uri merită. În timp ce localnicii li se oferă din nou un preț mai mic, conectarea la un server din SUA vă poate economisi bani dacă doriți să închiriați de la Sixt.

Melbourne-inchiriere-auto-test

Concluzie: Ce este pe Pământ cu Hertz? Încasează aproape de șapte ori pentru clienții din Egipt. Acesta este un exemplu excelent de discriminare automată a prețurilor.

După cum vedeți, merită să utilizați un VPN pentru a verifica prețurile diferite de închiriere. Fiți atenți la impozite și asigurări, deoarece unele site-uri le citează diferit pentru fiecare țară!

Sfaturi de călătorie pentru Thrifty Globetrotter

Iată câteva sfaturi de despărțire de care trebuie să țineți cont:

 1. Este posibil să existe o taxă suplimentară dacă vă întoarceți mașina de închiriat într-o altă locație decât locul unde l-ați ridicat.
 2. Impozitele nu pot fi incluse în oferta inițială.
 3. S-ar putea să vi se citească o rată de bază mai ieftină la o companie, dar cu toate taxele suplimentare, puteți ajunge să plătiți mai mult decât o altă companie.
 4. Anumite accesorii precum un dispozitiv GPS sau un scaun pentru sugari sunt de obicei destul de costisitoare, așa că poate doriți să vă aduceți propriul dvs..
 5. Locația pickup-ului contează când vine vorba de reducerea costurilor. Vedeți dacă transportul public este disponibil sau dacă compania de închiriere oferă un serviciu de transfer către unde trebuie să mergeți.
 6. Dacă aveți sub 30 de ani, verificați dacă există costuri suplimentare de asigurare care nu sunt cotate în prețul dvs..
 7. În funcție de faptul că aveți deja asigurare și ce card de credit utilizați, este posibil să nu fie nevoie să achiziționați o copertă suplimentară atunci când închiriați. Cel mai bine să vă consultați cu compania de asigurare înainte de călătorie.
 8. Asigurați-vă că faceți un jurnal scris cu fiecare detaliu de minut, inclusiv starea anvelopei de rezervă, orice zgârieturi, defecte și / sau semne de scufundare, înainte de a pleca.
 9. De obicei, nu merită să plătiți în avans combustibil, dar asigurați-vă că rezervorul este plin la întoarcere.
 10. Citiți întotdeauna Termenii și condițiile, în special atunci când închiriați în altă țară.
  Renunțați la o scanare a feței la aeroport? Mai ușor de zis decât de făcut.

Sperăm că ați găsit util acest ghid. Călătorii sigure (și ieftine) de la ExpressVPN!

Imagine prezentată: pathdoc / Dollar Photo Club

Utilizați un VPN și economisiți până la 50% la închirieri de mașini. Într-adevăr!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.