Kaip ištrinti „Google“ nuotraukas

„Facebook“, „Instagram“ ir „Google“ nuotraukos yra visos puikios nuotraukos saugojimo ir dalijimosi platformos.

Bet jei esate susirūpinę, kad nuotraukų paskelbimas internete paveiks jūsų interneto privatumą, šis vadovas jums parodys kaip ištrinti „Google“ nuotraukas.

Norėdami pradėti, pasirinkite iš toliau pateiktų parinkčių.

Peršokti į…

„Google“ nuotraukos ir jūsų privatumas
Ištrinkite nuotraukas iš savo įrenginio (su „Google“ nuotraukų atsargine kopija)
Ištrinkite nuotraukas iš savo įrenginio ir „Google“ paskyrų
Atkurti ištrintas „Google“ nuotraukas
Darykite daugiau, kad apsaugotumėte savo interneto privatumą

„Google“ nuotraukos ir jūsų privatumas

„Google“ nuotraukos yra nemokama nuotraukų ir vaizdo įrašų saugojimo paslauga kuri suteikia neribotą vietą ir automatinę failų atsarginę kopiją.

Nors paslauga ir programa siūlo paprastą būdą išsaugoti mėgstamus prisiminimus internete, turėtumėte nesinaudoti prieš skaitydami „Google“ paslaugų teikimo sąlygas..

Pvz., Naudodamiesi „Google“ nuotraukomis suteikiate „Google“pasaulinė licencija naudoti, talpinti, saugoti, atkurti, modifikuoti, kurti išvestinius kūrinius (tokius, kurie atsiranda dėl vertimų, adaptacijų ar kitų pakeitimų, kuriuos mes padarome, kad jūsų turinys geriau veiktų su mūsų paslaugomis), bendrauti, skelbti, viešai atlikti, viešai rodyti ir platinti tokį turinį.

Nors „Google“ tvirtina, kad prieš naudodama jūsų turinį komercinėms / reklaminėms paslaugoms, jis užtikrins jūsų leidimą, turėtumėte žinoti, kad įmonė naudos tai, ką saugote internete. Sužinokite apie savo pageidavimus ir parodyti jums taikomus skelbimus. Sužinokite, kaip atsisakyti matydami suasmenintus skelbimus čia.

Ar saugu naudoti „Google“ nuotraukas?

Žodžiu, taip. „Google“ nuotraukos yra saugi jūsų atvaizdų ir vaizdo įrašų saugojimo paslauga. Tačiau turite atsižvelgti į šiuos klausimus:

  • Kiek pasitikite „Google“ savo asmeniniais duomenimis?
  • Ar norite atsisakyti tam tikro interneto privatumo, kad būtų patogesnė laikmenų saugojimo galimybė?

Ištrinkite nuotraukas iš savo įrenginio (su „Google“ nuotraukų atsargine kopija)

Ši parinktis leidžia ištrinti nuotraukas iš savo įrenginio, laikant debesies kopijas „Google“ nuotraukų bibliotekoje.

1 žingsnis: Atidarykite „Google“ nuotraukų programą.

Mobiliojo įrenginio ekranas su paryškinta „Google“ nuotraukų programa.

2 žingsnis: Paspausti Meniu  > Nustatymai > Atsarginė kopija & sinchronizuoti.

Nustatymų meniu su paryškintu atsarginių kopijų kūrimas ir sinchronizavimas.

3 veiksmas: Perjunkite jungiklį į Atsarginė kopija & sinchronizuoti ĮJUNGTA.

Kurti atsarginio kopijavimo ir sinchronizavimo ekraną, kuriame rodomas įjungtas perjungimas.

4 veiksmas: Grįžkite į pagrindinį programos ekraną. Jei turite daug nuotraukų, gali reikėti palaukite, kol bus sukurta jų atsarginė kopija. Elementas, kuriam buvo sukurta atsarginė kopija, nebus rodomas elementas nėra sinchronizuotas piktograma piktogramą.

5 veiksmas: Paspausti Meniu (≡) > Nustatymai > Atlaisvinkite įrenginio saugyklą ir vykdykite instrukcijas.

„Nustatymų“ meniu su paryškinta įrenginio saugyklos vietos išsaugojimo galimybe.

6 veiksmas: Norėdami pasiekti nuotraukų nuotolines kopijas, eikite į Nuotraukos programos skiltis. Mėgautis!

Ištrinkite nuotraukas iš savo įrenginio ir „Google“ paskyrų

Ši parinktis ištrins nuotraukas iš „Google“ nuotraukos paskyros ir bet kokia prietaisas sinchronizuoja su „Google“ nuotraukų biblioteka. Jei norite ištrinti tik nuotraukas iš savo įrenginio, bet kopiją palaikote prisijungę, vykdykite instrukcijas, kaip ištrinti tik jūsų įrenginyje esančias nuotraukas.

1 žingsnis: Atidarykite „Google“ nuotraukų programą.

Mobiliojo įrenginio ekranas su paryškinta „Google“ nuotraukų programa.

2 žingsnis: Paspausti Meniu  > Nustatymai > Atsarginė kopija & sinchronizuoti.

Nustatymų meniu su paryškintu atsarginių kopijų kūrimas ir sinchronizavimas.

3 veiksmas: Perjunkite jungiklį į Atsarginė kopija & sinchronizuoti ĮJUNGTA.

Atsarginių kopijų kūrimo ir sinchronizavimo meniu parodykite, kaip įjungti nustatymą.

4 veiksmas: Bakstelėkite ir palaikykite nuotrauką, kurią norite ištrinti. Pakartokite tai kiekvienai nuotraukai, kurią norite ištrinti.

„Google“ nuotraukų ekrane rodoma, kaip pasirinkti nuotraukas, kurias norite ištrinti.

5 veiksmas: Bakstelėkite Šiukšlių dėžė piktograma (bakstelėkite šiukšliadėžės piktogramą) ištrinti failą (-us).

„Google“ nuotraukų ekranas su paryškinta šiukšliadėžės piktograma.

Padarė klaidą? Jei per klaidą ištrynėte savo nuotraukas, galite tai padaryti susigrąžinti juos viduje 60 dienų (bet nebe). Sužinokite, kaip kitame skyriuje.

Atkurti ištrintas „Google“ nuotraukas

Netyčia ištrinau kai kurias nuotraukas ir reikia jas susigrąžinti? Nesijaudinti!

Gera žinia ta jūsų ištrintas nuotraukas bus galima atkurti per 60 dienų. Štai taip:

1 žingsnis: Atidarykite „Google“ nuotraukų programą.

Mobiliojo įrenginio ekranas su paryškinta „Google“ nuotraukų programa.

2 žingsnis: Paspausti Meniu (≡) > Šiukšlių dėžė (bakstelėkite šiukšliadėžės piktogramą). Visas ištrintas nuotraukas matysite čia.

Šiukšliadėžės ekranas, kuriame rodomi ištrinti vaizdai.

3 veiksmas: Bakstelėkite ir palaikykite nuotraukas, kurias norite atkurti. Tada bakstelėkite Atkurti (anuliuoti piktogramąmygtuką.

Šiukšliadėžės ekranas su atkurtiems vaizdams ir paryškinta atkūrimo piktograma.

Pastaba: Jei nuo nuotraukų ištrynimo praėjo daugiau nei 60 dienų, nieko atstatyti negalite.

Darykite daugiau, kad apsaugotumėte savo interneto privatumą

Svarstote, ką dar galite padaryti, kad padidintumėte savo interneto privatumą? Štai keli žingsniai, kuriuos galite atlikti.

  1. Naudokite „ExpressVPN“. Kol pristabdome „Google“ internetą & Programų istorija neleidžia „Google“ rinkti duomenų apie jus, tai netrukdo jūsų interneto paslaugų teikėjui sekti tai, ką darote internete, ir galimai dalytis juo su korporacijomis ir vyriausybėmis. Norėdami paslėpti internetinę veiklą nuo savo IPT, naudokite tokį VPN kaip „ExpressVPN“.
  2. Naudokite „Tor“ naršyklę. „Tor“ slepia jūsų buvimo vietą ir internetinę veiklą nuo bet kurio tinklo stebėjimo ar srauto analizės, todėl jūsų interneto veiklą sunku atsekti. Tai viena geriausių jūsų lažybų už anonimiškumo palaikymą internete. Norėdami padidinti „Tor“ efektyvumą, būtinai perskaitykite šiuos patarimus: Norite, kad „Tor“ tikrai veiktų?

Saugus naršymas visiems!

Norite daugiau pagalbos panaikindami savo internetinį gyvenimą? Peržiūrėkite „ExpressVPN“ vadovus:

> Ištrinami „Chrome“ plėtiniai

> „Dropbox“ ištrynimas

> „Facebook“ paskyros ištrynimas

> „Facebook Messenger“ ištrynimas

> Ištrinti „Find My iPhone“, „Find My iPad“ ir „Find my Mac“

> „Gmail“ paskyros ištrynimas

> „Google“ istorijos ištrynimas

> Kietojo disko naršymo istorijos ištrynimas

> „Instagram“ paskyros ištrynimas

> „Internet Explorer“ istorijos ištrynimas

> „Pokémon Go“ paskyros ištrynimas

> „Safari“ ištrynimas

> „Snapchat“ paskyros ištrynimas

> „Tinder“ paskyros ištrynimas

> „Twitter“ paskyros ištrynimas

> „WhatsApp Messenger“ ištrynimas

> „Yahoo Mail“ paskyros ištrynimas

Kaip ištrinti „Google“ nuotraukas
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.